1 december

Win een Noppies jeans naar keuze

Als je zwanger bent komt er een tijd dat je een zwangerschapsbroek moet gaan dragen. Vaak kan je nog even door met een elastiekje door het knoopgat van je normale jeans, maar op een gegeven moment zit je broek toch niet meer lekker en wil je een zwangerschapsbroek die je steeds groter wordende buik ondersteunt. Gelukkig zijn tegenwoordig de zwangerschapsbroeken net zo mooi als normale broeken!

Mijn favoriete jeans

Tijdens mijn zwangerschappen waren de denims van Noppies toch wel favoriet. Zeker tegen het einde had ik een flinke buik en ook aan mijn billen was wat extra vet gekomen. Als je in de laatste maanden van je zwangerschap zit, voel je je niet altijd even zeker over je uiterlijk en daarom vond ik het fijn om in ieder geval kleding te dragen die goed stond. De zwangerschapsbroeken van H&M vond ik aan het begin mooi staan, maar aan het einde een stuk minder. Daarom vulde ik na de 20 weken mijn zwangerschapsgarderobe aan met denims van Noppies. Ze hebben een mooie pasvorm en bieden de juiste ondersteuning bij zowel je billen als buik – iets wat ik bij andere merken miste.

Noppies denims

Noppies heeft op dit moment weer een mooie collectie denims in de winkel te vinden en deze zijn uiteraard ook online te koop. De Avi is een mooie jeans met skinny fit, die in verschillende kleuren te verkrijgen is. Van een donkere kleur blauw, tot stoer zwart of grijs. Van jegging Ella zijn twee soorten verkrijgbaar en deze is gemaakt van een stretchy stof. Jeans Mila heeft een smalle fit voor als je een wat lossere jeans zoekt die toch erg netjes valt. Doordat de pijpen iets wijder uitlopen, wordt er minder nadruk op je bovenbenen gelegd. De Regular Multi is een meer reguliere jeans met rechte pijpen en heeft daardoor een relaxte fit.

Winnen

Ik mag een zwangere vrouw blij gaan maken met een mooie jeans van Noppies naar keuze t.w.v. 89,99! Je hebt daarbij keuze uit de collectie denims van Noppies zelf en mag zelf het model en de kleur van de jeans kiezen.

Wat moet je doen?

Om kans te maken op zo’n mooie denim, moet je de volgende stappen via de widget hieronder uitvoeren:
– Vul je gegevens en een geldig e-mailadres in.
– Like Go Mommy Go op FB
– Maak een donatie over van minimaal 2 euro (meer mag altijd, graag zelfs!)

Noppies jeans

 

GO MOMMY GO GEEFT

Dit jaar wordt bij sommige prijzen een donatie van je gevraagd voor
de twee goede doelen die Go Mommy Go steunt. 

Klik hier voor meer informatie of om te doneren