10 december

Win een Milestone Keepsake Ornament

Milestones™

Milestones™ werd in 2012 opgericht door Gemma. Haar pasgeboren zoon Mikkel rolde voor het eerst om en dat wilde ze als trotse moeder uiteraard vast leggen. Ze maakte daarom een kaartje, schreef de datum erop en nam een foto van haar zoon met het kaartje in beeld. Toen haar zoon voor het eerst door sliep, voor het eerst kroop en voor het eerst hapjes vast voedsel kreeg, deed ze hetzelfde. Ze realiseerde zich hoe mooi en belangrijk het is om die momenten te documenteren en daarom besloot ze van haar idee een product te maken; de Baby Cards door Milestone™.

Inmiddels zijn we 6 jaar verder en zijn de producten van Milestone™ te koop in meer dan 40 landen. Ik zie de Milestone Cards al jaren op foto’s op Instagram en Facebook voorbij komen en steeds weer in nieuwe varianten. Want een product en bedrijf moeten natuurlijk meegroeien met de tijd.

Milestone heeft inmiddels verschillende kaarten om de eerste mijlpalen van je baby vast te leggen, maar bijvoorbeeld ook kaartjes om de mijlpalen in je zwangerschap te vieren of belangrijke momenten uit je kleuter zijn leven.

Keepsake Ornament

Ook voor de feestdagen heeft Milestone iets speciaals; een glazen ornament waarin je speciale herinneringen uit het afgelopen jaar kunt bewaren. Bij dit giftset zitten 12 kleine papiertjes met zegeltjes om ze te sluiten, om een herinnering op te schrijven. Zo kun je bijvoorbeeld elk jaar 1 herinnering opschrijven en de bal ieder jaar in de kerstboom hangen. Als je kind volwassen is, kun je het ornament met gekoesterde herinneringen aan hem of haar cadeau geven. Ik vind het een prachtig idee!

Winnen

Je had het waarschijnlijk al geraden; ik mag iemand blij maken met dit prachtige Keepsake Ornament!

Wat moet je doen?

Om kans te maken op het Keepsake Ornament van Milestone, moet je de volgende stappen via de widget hieronder uitvoeren:
– Vul je gegevens en een geldig e-mailadres in.*
– Volg Go Mommy Go op Instagram.*
– Like Go Mommy Go op Facebook.*

(Het is wel zo leuk als  de winnaar deze prijs voor kerstmis ontvangt. Daarom loopt deze actie tot en met 16 december.)

Je deelname is compleet als je alle verplichte stappen hebt voltooid.

Milestone

 

GO MOMMY GO GEEFT

Dit jaar wordt bij sommige prijzen een donatie van je gevraagd voor
de twee goede doelen die Go Mommy Go steunt. 

Klik hier voor meer informatie of om te doneren