11 december

Win een showerglove en Tuby badcape

Invented 4 kids

De naam van dit bedrijf – Invented 4 Kids – zegt het eigenlijk al helemaal: ze bedenken en produceren nieuwe producten voor kinderen. Hun ultieme doel is het uitvinden van de allerleukste en handigste baby- en kinderproducten. Nieuwe dingen, die nog niet eerder op de markt zijn gezien en ik moet zeggen dat dat ze tot nu toe goed lukt!

Showerglove en Tuby badcape

Afgelopen februari was ik met een vriendin naar de Negenmaandenbeurs en ik kwam al snel bij de stand van Invented 4 Kids terecht. Daar zag ik de Showerglove liggen die ik al een aantal keer had gezien bij winkels als Prenatal en ik besloot een praatje te maken. Ze lieten me zien hoe de Showerglove ervoor zorgt dat je veilig met je baby kunt douchen, zonder dat hij uit je handen glibbert. Zo’n babyhuidje wordt in combinatie met zeep namelijk zo glad als een aal! Doordat de stof in de glove op een bepaalde manier gewezen wordt, zorgt het voor grip als hij nat wordt. Wat een ideaal product!

Ook zag ik het nieuwste kindje van Invented 4 Kids liggen; de Tuby Badcape. Ik mocht hem gelijk testen en mijn reactie was: wauw wat is dit handig en waarom is dit niet eerder bedacht?! Met een baby stond ik regelmatig met een badcape te hannesen als ik mijn zoontje uit het badje wilde halen. Je bukt voorover om je kindje te pakken, de badcape valt in het badje en daar sta je…

De Tuby badcape heeft een verzwaard ‘voetje’ die je over je schouder gooit. Het is niet gelijk 5 kg, maar net dat beetje gewicht wat de handdoek nodig heeft om op je schouder te blijven hangen als je voorover bukt. I-deaal! Wat mij betreft zijn de Showerglove en Tuby het perfecte kraamcadeau waar nieuwbakken ouders écht iets aan hebben.

Winnen

Ik mag iemand blij maken met een Showerglove en Tuby badcape!

Wat moet je doen?

Om kans te maken op deze items, moet je de volgende stappen via de widget hieronder uitvoeren:
– Vul je gegevens en een geldig e-mailadres in.*
– Maak een donatie over van minimaal 1 euro (meer mag en wordt zeer gewaardeerd!)*
– Volg Go Mommy Go op Instagram.*
– Like Go Mommy Go op Facebook.

Je deelname is compleet als je alle verplichte stappen hebt voltooid.

Showerglove Tuby

 

GO MOMMY GO GEEFT

Dit jaar wordt bij sommige prijzen een donatie van je gevraagd voor
de twee goede doelen die Go Mommy Go steunt. 

Klik hier voor meer informatie of om te doneren