12 december

Win houten huisjes van Woodenblocks

Woodenblocks

In 2012 werd de webshop ‘Woodenblocks‘ door Rian opgericht. Het moest een webshop worden met hout gemaakte producten die hip, uniek én milieuvriendelijk waren en dat is zeker gelukt! Alle producten worden volledig met de hand gemaakt met veel liefde en uiteraard tot in de perfectie. Toen ik Rian laatst op de We Are Pregant Beurs sprak, had ik de gelegenheid haar producten te bekijken. Ik kon niet anders dan tot de conclusie komen dat je ziet dat Rian haar producten met veel zorg maakt. Het is dan ook niet voor niets dat ik zelf een bestelling plaatste bij Woodenblocks!

Producten die veel verkocht worden zijn bijvoorbeeld de houtblokken waarop een foto geprint kan worden. De foto blijft scherp en je blijft aan de zijkant de mooie houtstructuur zien. Je kunt het ergens neerzetten, maar ook ophangen en daardoor is het een item wat in ieder interieur past. Ook de scrabble letterblokken en houten tipi’s heb ik al regelmatig in baby- en kinderkamers gezien. Naast deze producten verkoopt Rian nog veel meer leuke hebbedingen, dus neem vooral eens een kijkje!

Winnen

Ik mag namens Woodenblocks 5 letterhuisjes weggeven. Je mag zelf bepalen welke tekst er op de huisjes moet komen te staan.

Wat moet je doen?

Om kans te maken op deze items, moet je de volgende stappen via de widget hieronder uitvoeren:
– Vul je gegevens en een geldig e-mailadres in.*
– Volg Go Mommy Go op Instagram.*
– Like Go Mommy Go op Facebook.*

Je deelname is compleet als je alle verplichte stappen hebt voltooid.

Woodenblocks