13 december

Win een fleece onesie van Hunkemöller!

Hunkemöller

Het was 1886 toen Duitse immigrant Wilhelm Hunkemöller en zijn Nederlandse vrouw Josephina het bedrijf ‘Hunkemöller’ oprichtte. Volgens de mode uit die tijd produceerde ze enkel korsetten in Amsterdam en in de jaren die daarop volgde opende het koppel steeds meer winkels in Nederland.

De mode is afgelopen decennia flink veranderd en dus ook de collectie van Hunkemöller. Vandaag de dag kun je bij deze lingerie winkel terecht voor mooie lingerie, badmode, nachtmode en leuke accessoires. Vooral met Doutzen Kroes als ambassador voor badmode heeft Hunkemöller echt een boost gekregen.

Ik persoonlijk ben fan van deze lingeriezaak. Ik koop er altijd mijn bh’s en ondergoed en ook regelmatig badmode. Ik vind vooral de prijs-kwaliteitsverhouding erg goed en de collectie wisselend. Dat maakt het aantrekkelijk om te shoppen, wat ik zowel in de winkel als online doe.

Winnen

Het wordt flink koud en volgens de weerberichten gaan we een straffe winter krijgen. Wat is dan lekkerder dan lekker warm op de bank zitten met een kopje thee, dekentje en goede serie?! Ik maak het af door iemand blij te maken met een heerlijk warme en leuke fleece onesie!

Wat moet je doen?

Om kans te maken de fleece onesie, moet je de volgende stappen via de widget hieronder uitvoeren:
– Vul je gegevens en een geldig e-mailadres in.*
– Vul je maat in.*
– Volg Go Mommy Go op Instagram.*
– Like Go Mommy Go op Facebook.*

Je deelname is compleet als je alle verplichte stappen hebt voltooid.

Hunkemoller