14 december

Win een set naamlabels van MyNameTags

MyNameTags

Zodra je kind naar de kinderopvang, gastouder, school of sport gaat komt er een moment dat er spullen mee moeten worden genomen. Denk aan de gymtas, een rugtas gevuld met broodtrommel en beker, sporttas met kleding en zo kun je vast nog wel wat dingen bedenken. Kinderen zullen kinderen niet zijn als ze weer eens wat op school laten liggen en met een beetje pech zie je het nooit meer terug. Daar heeft MyNameTags wat op gevonden!

Zij leveren sinds hun start in 2004 de allerbeste naamlabels. Het is één van de weinige producenten van labels waarbij de labels zelfs na 10 jaar nog goed blijven zitten en ook nog goed leesbaar zijn. Ze hebben bijna 100% klanttevredenheid, dus je kunt wel stellen dat ze een goed product leveren en hun labels blijven beter op kleding zitten dan werk merk dan ook. Een aantal feitjes waar ze terecht trots op mogen zijn.

Producten

Het moge duidelijk zijn: MyNameTags levert naamtags/ labels. Zo kun je bij hen terecht voor gekleurde stickers die op allerlei items te plakken zijn, gekleurde instrijklabels, labels met een ontwerp uit hun collectie, maar je kunt de labels ook helemaal zelf ontwerpen. In dat geval kies je niet alleen de tekst die op het label moet komen te staan, maar ook de achtergrond, icoontjes en font.

Winnen

Ik mag namens MyNameTags 5 mensen blij maken met een set naamlabels naar keuze!

Wat moet je doen?

Om kans te maken op de tags, moet je de volgende stappen via de widget hieronder uitvoeren:
– Vul je gegevens en een geldig e-mailadres in.*
– Volg Go Mommy Go op Instagram.*
– Like Go Mommy Go op Facebook.*

Je deelname is compleet als je alle verplichte stappen hebt voltooid.

MyNameTags