15 december

Win een jaarabonnement van Poppy Zingt

Poppy to Pumkin

Ik begon met bloggen toen de mama lifestyle bloggers net in opkomst waren en in de afgelopen jaren heb ik gezien dat mamablogs als paddenstoelen uit de grond schoten. Het is dan lastig om vernieuwend te blijven, maar het is Poppy to Pumkin wat mij betreft gelukt! Het is één van de eerste blogs die zich richt op duurzaamheid.

Het gezicht achter Poppy to Pumkin is Laura de Jong. In 2014 werd ze voor het eerst moeder van James. Waar ze al voor zijn geboorte zoveel mogelijk voor duurzaam koos, werd dat nog belangrijker na zijn geboorte. Op haar blog vertelt ze wat welke producten de beste keuze, mooiste, lekkerste en veiligste keuzes zijn en of je alles wel echt nodig hebt. Daarbij wordt ze ondersteund door een team van experts en ervaringsdeskundigen.

Naast mooie en informatie artikelen, vind je op Poppy to Pumkin ook een gratis zwangerschapskalender waar je je voor kunt inschrijven.

Poppy zingt

Recentelijk is Laura met iets nieuws gekomen: Poppy Zingt. Dit zijn filmpjes op YouTube waarin traditionele kinderliedjes langzaam en op de juiste toonhoogte worden gezongen, zodat je kind het goed kan verstaan en mee kan zingen. De filmpjes zijn gemaakt met duurzaam speelgoed. Dit maakt het aantrekkelijk om naar te kijken en het beweegt kinderen tot naspelen in plaats van passief staren. Ik vind het een top idee, zeker nu heel YouTube vol staat met hysterische, schreeuwerige filmpjes waar kinderen weinig van leren.

Voor €29,95 kun je een abonnement nemen op Poppy zingt. Daarvoor kun je een jaar lang de liedjes zonder reclame kijken in een veilige afgeschermde online omgeving. Ook krijg je als eerste toegang tot nieuwe nummers. Een aantal nummers staat ook op YouTube, zodat je een preview kunt krijgen, maar daar heb je natuurlijk wel de kans op ongepaste reclames of filmpjes tussendoor.

Winnen

Ik mag namens Laura één jaarabonnement voor Poppy Zingt weggeven!

Wat moet je doen?

Om kans te maken op het abonnement, moet je de volgende stappen via de widget hieronder uitvoeren:
– Vul je gegevens en een geldig e-mailadres in.*
– Volg Go Mommy Go op Instagram.*
– Like Go Mommy Go op Facebook.*

Je deelname is compleet als je alle verplichte stappen hebt voltooid.

Poppy