16 december

Win een miniföhn van Hema!

Hema

Als er één bedrijf en merk naar mijn mening gegroeid is afgelopen jaren, is het wel HEMA. Niet alleen hebben ze in het buitenland goedlopende winkels geopend, ook in Nederland blijven de winkels goed lopen. Dat kun je in deze moderne tijd van online shoppen best een unicum noemen, want er zijn de laatste jaren zat winkels die al decennialang bestonden in de problemen gekomen.

Je merkt dat Hema uitstekend met haar tijd mee gaat. Door online te kunnen shoppen en het binnen twee dagen in huis te hebben, maar vooral door de wisselende collecties. Regelmatig spiek ik even op de HEMA app om te kijken of er nog leuke producten online zijn gekomen. Ik vind de collecties voor het interieur altijd super leuk en ook voor mijn kinderen koop ik heel regelmatig spullen. Denk aan de super fijne en kwalitatief goede rompers, leuke goedkope kleren, maar ik kom er ook voor feestversiering, make-up, handdoeken en mijn dekbedovertrekken komen bijna allemaal van HEMA.

Afgelopen weekend was ik er nog om met mijn gezin een broodje te eten en ik heb al een paar keer de heerlijke erwtensoep met uiteraard HEMA rookworst gekocht. Merk je dat ik best wel een beetje gek ben op deze winkel?

Winnen

Namens HEMA mag ik 2x een miniföhn weggeven. Super handig voor op reis!

Wat moet je doen?

Om kans te maken op een föhn, moet je de volgende stappen via de widget hieronder uitvoeren:
– Vul je gegevens en een geldig e-mailadres in.*
– Volg Go Mommy Go op Instagram.*
– Like Go Mommy Go op Facebook.*

Je deelname is compleet als je alle verplichte stappen hebt voltooid.

HEMA