17 december

Win een strikhouder met naam!

Feestje van Hout

Sinds ik kinderen heb, ben ik gek op houten speelgoed en houten decoratie. Niet alleen omdat het duurzaam is, maar ook omdat ik het altijd mooi vind staan en merk dat het voor kinderen prettig is om met houten speelgoed te spelen. Niet voor niets volg ik Feestje van Hout vanaf de start.

Dit jaar is de webshop overgenomen door Jodi (die ook blogger is) en haar man en loopt Feestje van Hout als een trein! Ze hebben een mooie groei weten te verwezenlijken en wat me op valt is dat ze iedere keer weer met originele ideeën komen die ik nergens anders zie. Denk aan houten raamstickers voor de feestdagen, een houten aftelkalender voor Sinterklaas, mooie houten hangers voor in de kerstboom en de leukste decoratie voor de baby- en kinderkamer. Bij bijna alle producten is het mogelijk om het te personaliseren met de naam van bijvoorbeeld je kindje, waardoor het een persoonlijke touch heeft.

Winnen

Namens Feestje van Hout, mag ik iemand blij maken met een gepersonaliseerde houten strikhouder met naam, waarop je alle haarspeldjes van je dochter overzichtelijk kwijt kan.

Wat moet je doen?

Om kans te maken op de strikhouder, moet je de volgende stappen via de widget hieronder uitvoeren:
– Vul je gegevens en een geldig e-mailadres in.*
– Volg Go Mommy Go op Instagram.*
– Like Go Mommy Go op Facebook.*

Je deelname is compleet als je alle verplichte stappen hebt voltooid.

Feestje van Hout