19 december

Win een Lulujo swaddle & cards set

Lulujo

Lulujo is een van origine Canadees bedrijf, opgzet door Dawn Pottier. Zoals veel andere producten voor baby’s en kinderen, bedacht Dawn een product voor haar newborn tijdens haar zwangerschapsverlof. Ze besloot het, samen met andere producten, op de markt te brengen en vernoemde haar bedrijf naar haar twee kinderen. Ze had en heeft veel succes, want haar producten worden nu wereldwijd verkocht.

Het merk streeft er naar producten te maken die het leven van ouders en hun baby’s makkelijker en prettiger te maken. Lulujo haar focus ligt op hydrofiele doeken, swaddles, dekens en kraamcadeaus. Voor hun producten gebruiken ze hoge kwaliteit katoen en bamboeblends, die ervoor zorgen dat je baby zich geborgen, warm en veilig voelt. Ook proberen ze steeds met de trends mee te gaan, door nieuwe collecties en producten uit te brengen.

Een voorbeeld van zo’n product is de swaddle & cards. Met de swaddle en de 7 dubbelzijdige kaarten leg je alle mijlpalen vast van het eerste jaar aan de hand van een foto. Het is dé trend van nu! Wat ook fijn is aan dit leuke kraamcadeau, is dat de swaddle ook te gebruiken is als inbakerdoek, handdoek na het badje, als laken in de zomer en ga zo maar door. De doeken zijn er in 8 verschillende varianten.

Winnen

Namens Lulujo mag een swaddle met bijbehorende kaarten weggeven!

Wat moet je doen?

Om kans te maken op de swaddle, moet je de volgende stappen via de widget hieronder uitvoeren:
– Vul je gegevens en een geldig e-mailadres in.*
– Volg Go Mommy Go op Instagram.*
– Like Go Mommy Go op Facebook.*

Je deelname is compleet als je alle verplichte stappen hebt voltooid.

Lulujo