2 december

Win een gift card ter waarde van €25,- van Prenatal

Welke (toekomstige) moeder heeft er niet geshopt? Prenatal is een begrip onder de babyzaken en niet zonder reden. De babyzaak is in 1959 opgericht en momenteel de grootste specialist voor jou en je kindje. Ze hebben maar liefst 57 winkels in heel Nederland en natuurlijk een online webshop. Je kunt bij Prenatal terecht voor alle spullen waar het woordje baby voor staat of bij past.

Groot assortiment

Van de eerste kleertjes voor je ongeboren kind en de totale babyuitzet, tot benodigdheden voor zwangere vrouwen en speelgoed voor kinderen. You name it, they’ve got it! Zo biedt de winkel een ruime keuze uit A-merken, maar hebben ze ook hun eigen merk waarbij een aantrekkelijk tarief past. Denk aan verzorgingsproducten, spullen voor in en rondom huis en kleding voor mama & kind. Sinds een aantal jaar brengen ze elk seizoen onwijs schattige baby-en kinderkleding uit onder het label ‘Sweet Petit’.

Shops

Prenatal heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en dat merk je als je langs gaat in één van de shops. Laatst ging ik nog met mijn zwangere zus mee om naar kinderwagens en autostoeltjes te kijken en we werden op een vriendelijke en professionele manier geholpen. Omdat mijn zus gelijk een groot deel van de babyuitzet kocht, waren ze zelfs bereid een mooie deal te geven. Helemaal top!

Winnen

Speciaal voor deze adventskalender stelt Prenatal een cadeaubon beschikbaar ter waarde van €25, zodat jij wat leuks kunt kopen voor je (toekomstige) kindje of jezelf.

Wat moet je doen?

Om kans te maken op de gift card, moet je de volgende stappen via de widget hieronder uitvoeren:
– Vul je gegevens en een geldig e-mailadres in.
– Maak een donatie over van minimaal 1 euro (meer mag altijd, graag zelfs!). Klik hier voor meer info.
– Volg Go Mommy Go op Instagram

Je deelname is compleet als je alle stappen hierboven hebt gevolgd.

Prenatal cadeaubon

 

GO MOMMY GO GEEFT

Dit jaar wordt bij sommige prijzen een donatie van je gevraagd voor
de twee goede doelen die Go Mommy Go steunt. 

Klik hier voor meer informatie of om te doneren