25 december

De meeste gezinnen zullen zo’n drie weken geleden Sinterklaas hebben gevierd met cadeautjes. Vandaag speel ik echter nog één keer Santa en ga ik een jongen of meisje heel erg blij maken met een te gek cadeau!

Baby Born

Wie kent ze niet? De baby poppen van Baby Born zijn al decennia lang ontzettend populair onder meisjes en jongens. Ook mijn zus en ik hadden een Baby Born pop. Dat deze het helaas moest ontzien en er een permanente marker bij aan de pas kwam terzijde! De poppen zijn afgelopen jaren levensecht geworden. Ze huilen, poepen, praten, lopen en je hebt ontzettend veel accessoires waardoor je baby born pop zelfs kan douchen!

Nieuw van Baby Born zijn dieren. Zo heb je bijvoorbeeld Pony Sunny en haar veulen. Sunny en haar schattige kleintje huppelen en galopperen graag over weiden en velden (lees de kinderkamer). Als je in het linkeroor van mama Sunny knijpt begint ze te stappen. Knijp je in haar rechteroor, dan begint ze te hinniken en roept ze haar kindje het bruine veulen. Sunny en haar veulen zijn dol op knuffels. Als je hun snuitjes tegen elkaar houdt en ze kusjes laten geven, maken ze lieve geluidjes. Bevestig je het roze tuigje en zadel je Sunny op, dan kun je je Baby Born zelfs op haar laten paardrijden! Hi haaaa, let the fun begin!

Winnen

Ik mag Sunny het paard en haar veulen weggeven en hopelijk een kindje veel speelplezier geven!

Wil je meedoen met deze winactie? We doen het deze keer net even wat anders omdat het de laatste dag van de advent kalender is!

Zo doe je mee:

Ga naar Facebook (klik!). Reageer onder de post dat je graag mee doet en tag 2 andere personen die deze prijs ook te gek zullen vinden. Deel vervolgens de post op je eigen Facebook account. That’s it!