3 december

Geschreven door Lotte Hermsen

Win 1 van de 5 L.O.L Eye Spy Series Underwraps Poppen

L.O.L. Surprise-poppen zijn een ware rage onder kinderen. De Eye Spy Series UnderWraps-poppen bevatten maar liefst 15 nieuwe verrassingen! Zij waren op een super geheime missie toen hun dier verdween. Jij moet op zoek naar interessante aanwijzingen in de Eye Spy Series om hun dier te vinden! Met het vergrootglas kun je codes zoeken en verrassingen vinden.

Elke pop heeft een vermomming. Om te kunnen zien wie het is, zul je dus alle lagen moeten verwijderen. De vermomming verandert in verschillende mode-accessoires; mix en match outfits voor talloze nieuwe looks en uren speelplezier. Super leuk dus om te verzamelen!

Wist je dat…

De L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps zijn genomineerd voor de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2018? Dat klinkt veelbelovend!

Voor wie?

Mijn kinderen zijn er nog iets te jong voor omdat je de codes moet kunnen lezen, maar als iemand mee helpt dan kan het al prima vanaf een jaar of 4. Om er zelfstandig mee te kunnen spelen zullen ze dus ongeveer 6 jaar moeten zijn. Wat ik er zo leuk aan vind is dat er zoveel verrassingen in 1 Surprise zitten. Welk kind maak je daar nou niet blij mee?!

Winnen

Win één van de vijf L.O.L Surprise Underwraps!

Wat moet je doen

Om kans te maken op een L.O.L. Surprise Underwraps, moet je de volgende stappen via de widget hieronder uitvoeren:
– Vul je gegevens en een geldig e-mailadres in.*
– Volg Go Mommy Go op Instagram.*
– Like Go Mommy Go op Facebook.*

Je deelname is compleet als je alle stappen hierboven hebt gevolgd.

L.O.L Surprise

 

GO MOMMY GO GEEFT

Dit jaar wordt bij sommige prijzen een donatie van je gevraagd voor
de twee goede doelen die Go Mommy Go steunt. 

Klik hier voor meer informatie of om te doneren