4 december

Win verzorgingsproducten van Rituals

Rituals

Cosmeticahuis Rituals werd in het jaar 2000 opgericht door Raymond Cloosterman. Bij de start van het bedrijf wist hij zijn winkel met moeite open te houden, inmiddels telt het bedrijf ruim 500 winkels in 26 landen!

De producten van Rituals zijn geïnspireerd door eeuwenoude kennis en tradities uit verschillende Aziatische culturen. De producten zijn luxe en toch betaalbaar en dat merk je; ze zijn immens populair. Het doel van Rituals is dat ze het leven van hun klanten willen verrijken met unieke signatuurgeuren. Deze zijn samengesteld door de allerbeste parfumeurs ter wereld. Mijn objectieve mening is dat ze daar ontzettend goed in slagen!

De producten ruiken niet alleen heerlijk, de ingrediënten die gebruikt worden zijn fijn en de producten zien er ook nog eens mooi uit. Verpakt als een mooie gift set is het het ideale cadeautje om te geven met een verjaardag, Valentijnsdag of kerst.

Winter Limited Edition

De nieuwe Winter Limited Edition van Rituals – The Ritual of Yalda – is geïnspireerd op het Perzische feest. Tijdens het moment van samenkomen doen familie en vrienden hun gelukswensen voor het nieuwe jaar. Tijdens de traditie wordt het overgebleven zomerfruit gegeten, wat extra energie geeft voor de grauwe wintermaanden.

De Yalda collectie bevat de kalmerende geur van granaatappel en het verfrissende aroma van watermeloen. Granaatappel en watermeloen staan van oudsher bekend om hun antioxidanten en verzachtende werking op de huid. Zo blijft de huid de hele winter mooi.

De collectie bestaat uit een aantal heerlijke producten waar me zeker de winter doorkomt; de Hafez Scented Candle voor licht tijdens donkere dagen, Fragrance Sticks om je huis te vullen met de heerlijke geur van Yalda, een Wishful Foaming Shower Gel, een set van 3 FizzingBath Bombs voor een ontspannen bad, een Body Cream vrij van siliconen, parabenen of minerale oliën, een Kitchen Set, bestaande uit een Hand Wash en Hand Balm, een Massage Candle en tot slot Organic Herbal Infusion Tea.

Zoals je van Rituals gewend bent, hebben ze ook voor deze lijn een Limited Edition Gift Set uitgebreid. Deze luxe bewaardoos bevat The Ritual of Yalda Foaming Shower Gel, Body Cream, Scented Candle en Bath Bomb.

Winnen

Vandaag maak je kans op een Foaming Shower Gel en Scented Candle uit de Yalda collectie. Ik heb de foam in mijn badkamer staan en ik kan je vertellen dat het echt een heerlijke geur is!

Wat moet je doen?

Om kans te maken op de producten van Rituals, moet je de volgende stappen via de widget hieronder uitvoeren:
– Vul je gegevens en een geldig e-mailadres in.*
– Maak een donatie van minimaal €1 over (meer wordt zeer gewaardeerd!) *
– Volg Go Mommy Go op Instagram.*
– Like Go Mommy Go op Facebook.

Je deelname is compleet als je alle verplichte stappen hebt voltooid.

Rituals