6 december

Win een paar Cozy Sloffen van Bergstein

Bergstein

Zegt Bergstein je iets? Het merk is erg bekend geworden door de regenlaarzen die gemaakt worden van soepel natuurrubber en in allerlei hippe kleuren verkrijgbaar zijn. En zo’n paar kekke regenlaarzen móét je kind gewoon hebben, in ons regenachtige kikkerlandje.

Regenlaarzen

De laatste jaren heeft Bergstein het assortiment uitgebreid. Zo zijn de bekende regenlaarzen nu ook te koop als laag model en als winterlaarzen met heerlijk warme voering. Perfect voor in de sneeuw, want ook daar heeft NL steeds vaker mee te maken!

Sloffen

Om je kjnd helemaal klaar te krijgen voor de winter, zijn er ook fijne sloffen. Uiteraard weer in allerlei vrolijke kleuren. De Cozy’s zijn gemaakt van zuiver scheerwol. Ze hebbenl een wollen binnenzool. De buitenzool is vervaardigd van vilt en latex dat zorgt voor goede grip

De Teddy slofjes zijn voor de allerkleinsten. Deze zijn gemaakt van suede en schaapswol. Het slofje heeft een warme wollen voering en een klittenbandsluiting. Zo weet je zeker dat je baby geen koude voetjes krijgt.

Winnen

Ik mag er namens Bergstein voor zorgen dat één kind deze winter met warme voeten loopt. Je maakt namelijk kans op een paar Cozy sloffen in maat en kleur naar keuze!

Wat moet je doen?

Om kans te maken op een paar Cozy’s moet je de volgende stappen via de widget hieronder uitvoeren:
– Vul je gegevens en een geldig e-mailadres in.*
– Maak een donatie van minimaal €1 over (meer wordt zeer gewaardeerd!) *
– Volg Go Mommy Go op Instagram.*
– Like Go Mommy Go op Facebook.

Je deelname is compleet als je alle verplichte stappen hebt voltooid.

Bergstein

  Add Comment

   

  GO MOMMY GO GEEFT

  Dit jaar wordt bij sommige prijzen een donatie van je gevraagd voor
  de twee goede doelen die Go Mommy Go steunt. 

  Klik hier voor meer informatie of om te doneren