7 december

Win shoptegoed van Kaya Sieraden

Gepersonaliseerde sieraden

Kaya Sieraden is het bedrijf van Tanja. Waar de naam vandaan komt? Van haar grootste inspiratiebron; haar dochter Kaya. Zij was nog maar een peuter toen ze dezelfde liefde voor sieraden als haar moeder bleek te hebben en het sieradenkistje wist te vinden. Tanja besloot een eigen bedrijf te starten met gepersonaliseerde sieraden. Speciaal voor kinderen, wat er toen nog niet echt was, maar ook voor ouders, opa en oma, vriendinnen, zusjes, broertjes en ga zo maar door.

Wat deze sieraden onderscheid van anderen, is dat ze generatie op generatie doorgegeven kunnen worden. Als jij en je dochter hetzelfde armbandje hebben, kan jou dochter jouw armbandje bijvoorbeeld weer doorgeven aan haar eigen zoon of dochter, mocht ze kinderen krijgen. Mooi!

Eduki

Wat ik erg mooi vind aan Tanja (en wat helemaal binnen deze adventsperiode past) is dat ze per sieraad een bedrag aan erkende stichting Eduki doneert. Zij helpen kansarme kinderen in Gambia zodat zij naar school kunnen. Dankzij Kaya Sieraden kunnen inmiddels al 16 kinderen naar school!

Winnen

Je maakt vandaag kans op €35 shoptegoed wat je kunt besteden op de website van Kaya Sieraden. Je mag het sieraad zelf uitkiezen en samenstellen! Als je iets bij betaald en €40 uitgeeft, krijg je nu een zilveren armbandje ter waard van €29 gratis!

Wat moet je doen?

Om kans te maken op het shoptegoed van Kaya Sieraden, moet je de volgende stappen via de widget hieronder uitvoeren:
– Vul je gegevens en een geldig e-mailadres in.*
– Volg Go Mommy Go op Instagram.*
– Like Go Mommy Go op Facebook.*

Je deelname is compleet als je alle verplichte stappen hebt voltooid.

Kaya

 

GO MOMMY GO GEEFT

Dit jaar wordt bij sommige prijzen een donatie van je gevraagd voor
de twee goede doelen die Go Mommy Go steunt. 

Klik hier voor meer informatie of om te doneren