8 december

Win een Wallie!

Mrs. Multitask

Mrs. Multitask, dat is de eigenaresse van de gelijknamige Etsy shop – Tamara. Een echte duizendpoot, want naast docent en moeder is ze ook eigenaresse van een eigen webshop. Daarin verkoopt ze allerlei handgemaakte items van merinowol, wolvilt en hout. Doordat ze alles met de hand maakt is niets hetzelfde en dus alles uniek! De items die ze verkoopt zijn babycocons, mobiles en knuffels in allerlei materialen en kleuren. Hierdoor staan ze niet alleen super leuk in de baby- of kinderkamer, maar ook in de woonkamer of master bedroom.

Wallie

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik fan ben van de items die ze maakt. Al vanaf het begin dat ik haar okergele ‘Wallie’ tegenkwam op Pinterest, toen ik handgemaakte, unieke items zocht voor de babykamer van mijn – toen nog – ongeboren zoon. En guess what?! Die kekke walvis staat nu al ruim een jaar te pronken op het kamertje van mijn zoontje en ik krijg er elke keer weer super leuke reacties op!

Je ziet dat Tamara veel tijd en liefde in haar producten steekt. Ze worden gemaakt van kwalitatief goede materialen en prachtig in elkaar gezet. Het is niet gek dat haar leuke knuffels en mooie mobiles steeds vaker terug te zien zijn in grote magazines en programa’s als ‘Eigen Huis en Tuin’.

Winnen

Ik mag van Tamara zo’n te gekke Wallie weggeven in een kleur naar keuze!

Wat moet je doen?

Om kans te maken op dat schattige zeedier, moet je de volgende stappen via de widget hieronder uitvoeren:
– Vul je gegevens en een geldig e-mailadres in.*
– Maak een donatie over van minimaal 1 euro (meer mag en wordt zeer gewaardeerd!)*
– Volg Go Mommy Go op Instagram.*
– Like Go Mommy Go op Facebook.*

Je deelname is compleet als je alle verplichte stappen hebt voltooid.

wallie

 

GO MOMMY GO GEEFT

Dit jaar wordt bij sommige prijzen een donatie van je gevraagd voor
de twee goede doelen die Go Mommy Go steunt. 

Klik hier voor meer informatie of om te doneren