Goede doel

Go Mommy Go geeft

Dit jaar zit de adventskalender net even wat anders in elkaar. Om in de Christmas Spirit te blijven wordt bij sommige vakjes/ prijzen gevraagd of je een donatie wil doen. Dat is altijd minimaal 2 euro, maar het bedrag is aanpasbaar. Wil je meer geven of sowieso doneren, dan ben ik je natuurlijk super dankbaar! Dit kan via onderstaand button.

Go Mommy Go haalt dit jaar geld op voor Stichting Kansarme Kinderen in Nederland en De Cliniclowns. Hopelijk kan ik aan het einde van de maand een mooi bedrag doneren!

Omdat ik natuurlijk transparant wil zijn over het bedrag wat is binnengehaald, zal op deze pagina in januari een bestand getoond worden, waarop jullie precies kunnen zien wanneer en hoeveel er is gedoneerd. Evenals een afschrift als de donaties over zijn gemaakt naar de goede doelen. Rechts van deze pagina kun je zien hoeveel er tot nu toe is opgehaald. Deze meter wordt elke dag ge-update.

Stichting Kansarme Kinderen in Nederland

Stichting Kansarme Kinderen in Nederland is opgericht in November 2014 om zoveel mogelijk gezinnen die onder de armoedegrens leven te ondersteuning en een fijner leven aan te bieden. In Nederland leeft 15% onder de armoedegrens: dat zijn ruim 2,5 miljoen mensen; ruim 421.000 kinderen! Dat blijkt uit CBS-cijfers.

Zij gaan vaak met honger naar bed, hebben weinig of helemaal GEEN goede kleding en schoenen, en kunnen vaak hun verjaardag niet vieren door hun financiële situatie. Geen kind hoeft zich als buitenstaander of alleen te voelen zij hebben net als ieder ander kind recht op een onbezorgde jeugd, met uitzicht op een kansrijke toekomst. Daar staat en streeft Stichting Kansarme Kinderen In Nederland voor.

De Cliniclowns

Wij zorgen voor waardevolle momenten bij zieke en gehandicapte kinderen en mensen met dementie. We laten hen beter voelen. Ze ontspannen, zijn meer positief en ervaren een afname van gevoelens van angst en pijn. Ook kan de clown gevoelens van onzekerheid, eenzaamheid en isolement doorbreken. Op die manier draagt CliniClowns als partner in de zorg op een positieve manier bij aan het welzijn van kinderen en mensen met dementie in een kwetsbare situatie.